Jaarwisseling als warme experience in Natuurvriendenhuis Morgenrood in Oisterwijk

 

Schrijfworkshop Introductie Luisteren naar je pen

 

Vier de jaarwisseling samen met Floor Smit, met mij, Monique en enthousiaste workshopleiders in natuurgebied De Kampina met creatieve workshops, yoga, meditatie, kampvuur, marshmallows en nog veel meer. We wuiven het oude jaar uit met een workshop Luisteren naar je pen en  luiden het nieuwe jaar in met een gezellig feestje op de 31ste.

 

De schrijfworkshop is voor iedereen die het leuk vind om te schrijven. Monique: ‘Schrijven geeft mij richting en zorgt voor verbinding met mezelf en met anderen. De liefde en passie voor schrijven deel ik graag.’

Op 31 december verzorg ik een introductieworkshop Luisteren naar je pen, een mooie methode om creatief te schrijven over alles wat je bezig houdt, ontwikkeld door Christine de Vries van Shodo. Via korte speelse schrijfoefeningen ontdek je de rijkdom van je innerlijke wereld en leg je fragmenten uit je leven vast.

 

Gedachten, gevoelens en herinneringen worden op een luchtige wijze naar boven gehaald. We werken met associaties, tekstfragmenten en beeldmateriaal als inspiratievorm. Schrijfervaring is niet nodig, wel de bereidheid om te luisteren naar je hart. Als schrijvend ontdek je wat er op diepere lagen bij je leeft en daar woorden aan te geven. Dat brengt je in verbinding met jezelf en door het (vrijblijvend) delen ook met anderen.

 

Laat je verrassen door deze en andere fijne creatieve workshops!Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar Floor Smit: floor_smit@hotmail.com. Kijk voor meer informatie op de site van You Experience  https://you-experience.com/