Yogareizen


 Yogavakantie waar niets hoeft en alles mag


Sterrebos organiseert yogareizen, schrijfweken en wandelweken.

Een ontspannen vakantieweek of een weekendje ertussenuit doet wonderen voor je vitaliteit en brengt je weer in contact met je natuurlijke levenslust.  Ontspannen met yogabeoefening, lekker bijkomen in een mooie landelijke omgeving, niets hoeven…  Yoga- en meditatielessen worden gecombineerd met wandelingen, mindfulness, massages, en creatieve schrijfworkshops.
De yogaweken in de Dordogne (april/mei 2014) waren een groot succes.

 

reacties van deelnemers:
Rita en Dick:

Thuis de draad weer oppakken kostte wat moeite na een goede reis waarbij rolstoel en krukken ons vliegende voorrang verleenden.
Ook heerlijk weer thuis te zijn met vele bijzondere ervaringen rijker. Zoveel liefdevolle aandacht,luisterende oren, persoonlijke verhalen, opwekkende yoga,heerlijk eten met uitleg en leuke uitstapjes waarvoor ik niet zelf hoefde te rijden.
Voor mij persoonlijk (als oudere) was het prachtig te zien hoe vrouwen tussen de 40 en 50 zo intens en open met elkaar omgaan, hoe lief ze waren voor Dick. Anoush, ik ben blij met je samenvatting over ons, als een gedicht. De “tuinwandeling”van Monique werd voor mij een ervaring die mij verraste, een mooi einde van de week.

Tamara:
Culinaire yoga vakantie in Frankrijk, Dordogne:
Yoga, meditaties, mindfulness, het overheerlijke (gezond) eten en drinken, genieten van de rust, relaxen op een prettige en erg mooie locatie, prachtige natuur, lekker wandelen, zonnen, lezen, erg leuke mensen en contacten, een inspirerend en cultureel programma in de prachtige omgeving vol oude steden en dorpen, kook- en creatief schrijven workshops, een erg goede sfeer, humor en plezier ….…niets moet…….en inspiratie. Heel goed verzorgd door erg aardige en deskundige Monique en Anoush. Het was heerlijk! Ik zou deze reis aan iedereen willen aanraden. Dank jullie wel en tot de volgende keer…….want terug komen, daar verheug ik me nu al op!

Dordogne

Barbara:
Deze week met de Happy reiziger in de Dordogne was een prachtige mix van gezelligheid, nieuwe mensen ontmoeten, ontspanning & spontane inspanningen, natuur & cultuur, heerlijke dagelijkse yoga sessies, diverse meditaties, inspirerende & emotionele schrijf workshops, zalig eten & lekkere kookworkshop, uitbundig dansen en vooral heerlijk tot jezelf komen en weer volledig opladen!

Jelke:
Wat was het heerlijk daar en met elkaar. Ik kijk met veel plezier terug en bewaar erg goede herinneringen. Bijzonder zo in een groep met allemaal zulke verschillende mensen die van onbekend al heel snel vertrouwd voelen. Dank voor alle mooie momenten en het contact met jullie mooie mensen. Ik zie uit naar een reünie.

Ellen:
Ik heb een heerlijke week gehad waar ik heb genoten van de yoga, de mindfulnessoefeningen, het schrijven en de meditaties. Ik voel me geinspireerd om weer yoga thuis te doen en heb verschillende inzichten mee naar huis genomen. En dan was daar elke dag een heerlijke maaltijd waarvoor ik zelf niet hoefde te shoppen of te koken en een boel gezelligheid aan tafel. Jammer dat het een beetje te koud was om ook van het zwembad gebruik te maken maar het is een heerlijke plek. Ik heb ook erg genoten van de omgeving in lentetooi. Het is er prachtig.
Het enige minpuntje vond ik dat ik nogal eens’s morgens een lauwe tot koude douche trof. De engelen “flexibiliteit” en “edukatie” hebben mij nog steeds een boel te vertellen… Ik ben ze dankbaar voor de inzichten en ondersteuning. Dank jullie allebei voor deze heerlijke week.

Door de dingen die we met jou, Monique deden merkte ik dat je daardoor diepere gesprekken met de anderen hebt dan anders het geval zou zijn. Dat geestelijke voedsel vind ik ook niet te versmaden 🙂
Nogmaals bedankt en veel succes met dit concept. Ik vind het een heel logisch en fijn concept.